درمان یبوست کودک 10 ماهه - AN OVERVIEW

درمان یبوست کودک 10 ماهه - An Overview

درمان یبوست کودک 10 ماهه - An Overview

Blog Article

تشخیص علائم یبوست به راحتی قابل انجام است، برای شناخت علائم این عارضه به موارد زیر توجه نمایید.

گاهی اوقات فشار زیاد در زمان دفع مدفوع، سبب بیرون زدن قسمت کوچکی از روده از مقعد می شود، که ممکن است نیاز به مداخله جراحی پیدا کند.

استفراغ: استفراغ همراه با یبوست، می‌تواند نشانه‌ای از تجمع مدفوع باشد. تجمع مدفوع زمانی اتفاق می‌افتد که که یک توده بزرگ و سفت مدفوع در روده¬ی بزرگ گیر کند و نتواند به جلو حرکت کند. این مساله بسیار خطرناک است و نیاز به اقدام فوری دارد.

ورزش: افرادی که زندگی بی‌تحرکی دارند، غالباً بیشتر از افرادی که فعال هستند به یبوست دچار می‌شوند. با این وجود، مطالعات محدودی نشان می دهند که ورزش در رفع یبوست و تحریک حرکات روده تأثیر چندانی ندارد و فقط به منظور فواید دیگر آن در حفظ سلامتی توصیه می‌شود و نمی‌توان از آن به عنوان یک خط درمانی یبوست به تنهایی بهره برد.

اما به دلیل پرهزینه بودن این روش فقط در مراکز درمانی خاصی انجام می‌شود.

یبوست به معنای اجابت مزاج سفت و خشک یا دفع مدفوع کمتر از سه بار در هفته است. این می تواند ناشی از مواردی مانند رژیم غذایی، داروها، باردار بودن یا فقط تغییر در روال شما باشد. یبوست یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی در ایران است.

سلام چند روز یبوست گرفتم همراه با اسهال رفتم دکتر دیگه با قرص اینا اسهال خوب شد الان دل دردم از چند روز پیش کمتر شده دل درد دارم ولی کم ولی وقتی میرم سرویس بهداشتی هرچی زور میزنم مدفوع نمیاد چیکار کنم ؟

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی یبوست خشک که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در این صورت گاهی لازم است مداخلاتی مانند اِنِما یا جراحی ضرورت پیدا کند.

سلام ببخشید من یبوست ندارم ولی دو سه روز دسشویی نمیرم در روز یا اگر میرم خیلیی کم نمیدونم باید چیکار کنم چند روز قبل اینکه اینجوری بشم چند روزی دلم درد میکرد تقریبا دو هفته قبل هم قرص پنتومید مصرف میکردم ک قطع کردم مصرفشو احتمال داره بخاطر اون باشه

پاسخ به  admin بله قبلا یبوست داشتم ولی کوتاه مدت و خونرریزی خیلی کمی همراه با خود مدفوع نه ناحیه نشیمنگاه

سایر عوارض یبوست شامل چاقی، خستگی، نوسانات خلقی، اختلالات خواب، تب روماتیسمی، احساس سستی و بیحالی، مشکلات کیسه صفرا، فتق، واریس، ورم مفاصل، آپاندیسیت و در نهایت سرطان روده بزرگ است.

نداشتن فعالیت جسمی و بی‌تحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)

از الکل و کافئین خودداری کنید، زیرا می توانند منجر به کم آبی بدن شوند.

Report this page